Post by diosearringpalal on Feb 5, 2022 8:05:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
Guide For Transformers Forged to Fight - Nejnovější Verze Pro ...
tato hra je nejhorší hra všech dob, hraji tuto hru 4 měsíce, ale zobrazují se mi pouze reklamy a špatná zkušenost, doporučuji tuto hru nehrát
Dr. Driving Utrka snb
Zmanipulovaná hra!! Tuto hru hraji již několik týdnů. Hra samotná je dobrá, ale nikdy nedostanete 4hvězdičkové roboty. I po otevření 15-20 prémiových krystalů botů získáte pouze dvouhvězdičkové roboty. Taková škoda
Hru zdarma stáhnete na mobilenet.cz/c/32642Neznámý virus přináší zmatek do zažitých pořádků a staví ...
Transformers jsou moje oblíbená hra movie.inlove transformers. je to online hra, ale není toho tak moc
Omlouvám se, že jsem si nemohl zahrát, protože to pořád říkalo, že mi vypadl internet a nebylo. Odinstaloval jsem to, znovu nainstaloval, restartoval aplikaci a stále to nefungovalo, nejsem naštvaný, jen jsem opravdu zklamaný, těšil jsem se, až si tuto hru zahraju...
TRANSFORMERS: Lutadores Ação ojuz
Kdybych mohl, dal bych tomu 0 hvězdičku Kdysi se mi tato hra líbila, ale v poslední době mě hodně trolluje a nikdo ji už nehraje
tak špatný děj, grafika a herní styl, ale je to zábava hrát
Chybí podpora celé obrazovky pro nové displeje. Skvělá grafika, ale potřebuje implementovat všechny pohyby a přidat pro každého robota, aby byly věci zajímavé. Učte se z her jako Shadow Fight. Tolik promarněného potenciálu. Bojové hry by se na to podle mého názoru měly zaměřit. Tohle mi připadá trochu jako šachy. Odtržení od předchozích konceptů.
Dokonce jsem si hru nezahrál, zůstala na stejné obrazovce několik hodin
Hra je dobrá ale body dolů protože je tam málo robotů.Jinak super hra
iOS News - Stránka 3 z 12 - mobilní telefon
Dal jsem tomu 5 hvězdiček, ale po nějaké době tu nebyl žádný nový obsah, který by mě stál za to držet.
OPRAVIT. VAŠE. ADS. Nevím PROČ, ale v posledních několika měsících jsou tlačítka „nárokovat reklamu“ k vzteku. Ať už jde o energii nebo energii mise, reklama hraje... ALE PAK NEDÁ ODMĚNU. A v poslední době se to zhoršilo. DĚJE SE TO NĚKOLIKRÁT ZA ŘADU A NESNÁŠÍM TO. Musel bych stisknout tlačítko 5x, DÍVAT SE POKAŽDÉ NA STEJNOU REKLAMU, JENOM abych dostal svůj zatracený energon nebo energii mise! 🤬
Hra je dobrá a zajímavá. Jsou zde zajímavé úrovně, příběh a nájezdové útoky. Hra se mi líbí. Velký fanoušek Transformers Prime.
Transformers: Forged to Fight je konečně kvalitní hra
Je to velmi povedená hra s úžasnou grafikou a skvělými funkcemi a opravdu se mi líbí
stáhnout كلام حب للعشاق by Paradis apk ...
Opravdu se mi líbí
Zábavná hra, ale potřebuje více postav.... VÍCE TRANSFORMÁTORŮ!!!!!!!!
Kravina nestahujte!!!! Nejhorší hra
TRANSFORMERS: Forged to Fight
TRANSFORMERS: Skapt til Kamp Action dya
Je to skvělé, ale můžete aktualizovat více nových roků nebo skinů a bossraid, bude to pls aktualizovat (ू•ᴗ•ू❁)
Od aktualizace jsem nemohl hrát. Sais to nemůže najít spojení.
Hra je velmi dobrá, ovládání je velmi unikátní, boj je 360 aréna. Postavy z G1 a Live Action jsou opravdu zábavné, jedinou výtku mám k velmi pomalému načítání hry a hra se mi rychle přehřívá při prvním otevření telefonu, doufám, že to napravíte. Přestože je hra skvělá, poděkuji vývojářům za vytvoření této hry, pokračujte v dobré práci.
TRANSFORMERS: Forged to Fight Akció fzye
Mohlo by to být spravedlivější s distribucí hodnocených botů z úlomků. Relativně zklamáním.
Hraji tuto hru, zpomalte, když hraji
Zábavné věci. Přišel jsem pro Scorponok, ale je tu velká škála postav, které je možné přijímat a hrát s nimi. Můj osobní favorit byl zatím Bonecrusher!
TRANSFORMERS: Forged to Fight অ্যাকশন wuh
Je to nejlepší hra na světě.
Velmi zábavná hra, ale mohla by se hodit trochu více nasměrování k tomu, jak by podle vás měly dělat další mechaniky hry.
Velmi zábavné a skvělé pro všechny fanoušky transformátorů
TRANSFORMERS: Pejuang Laga tef
Skvělý koncept, hlavně zábavná hra. Opravena většina problémů soutěže Marvel Contest of Champions. Dokud nevyřeší problémy ve hře, ponechávám toto 1* hodnocení. Tato hra se soustředí na uhýbání, načasování útoků a blokování, aby se vytvořila řada nepřerušovaných útoků. Za týden hraní této hry se mi však asi půl tuctu stalo, že moje komba nebyla přerušena žádným herním mechanismem. Zdá se to triviální, ale každá hra rozhodnutá chybou hry je velmi frustrující.