Post by diosearringpalal on Feb 5, 2022 8:29:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ активиране на VIP статус ▞▞▞
▞▞▞ Egg Wars 2022 version ▞▞▞
Давам на това 2 звезди, златният блок отнема 24,00$$😐😐
Тази игра е толкова забавна, но не можем да счупим яйцето
Моят опит беше боклук, твоята игра е боклук, оправи го изумрудите струват много и е трудно да се получат диаманти, изобщо няма откат, а твоята игра ние сме боклук
Много лоша графика
Как трябва да счупия яйцата? Но играта е супер не мислете а теглете!
Как да добавя конкретни приятели?
Причината, поради която му дадох 3 звезди, е, защото първо ВСЕКИ ВИ УБИВА и нямате дори 5 минути в играта, преди да разберете, че сте умрели... Също така има проблеми много защо не знам.... но иначе е така добра игра 😃😊😉
Не исках да дам на това 1 звезда, но съм играл тази игра на xbox one. И играта е наистина добра и забавна. И аз си го представям по същия начин на телефона. Но дори не мога да кажа, защото всеки път, когато натисна присъединяване към играта, ме връща към началния екран.
Не разбирам, губещият обикновено получава монети, а победителят не, как е честно. Моля, поправете. Бих препоръчал да давате 50 монети на убийство. Играта понякога има проблеми, строех мост и изведнъж завих наляво и си тръгнах. Моля, коригирайте. # не грешка на потребителя.
Egg Wars સાહસિક blu
Много обичам тази игра. Но напоследък се появиха някои проблеми. Винаги ме убиват хакери. Те летят до базите на техните отбори и разбиват нашето яйце преди началото на играта. И веднага щом играта започне, те започват да удрят хората, докато правят бридж. Нямаме начин да се защитим, тъй като те могат да летят. Можете ли да добавите начин да докладвате за хакери или да им забраните играта. В противен случай единственият метод, който трябва да защитим срещу хакерите, е да изградим до границата на изграждане.
Egg Wars Phiêu lưu jxyh
Искам щурмова пушка, снайперска пушка, мотар, танк, безоткатно оръжие, РПГ и минипушка и арбалет за хвърляне на скали. Всяко оръжие съдържа 100 бомби и куршуми с 2 километра обхват и обхват.
Когато играх тази игра беше толкова забавно, че убих много хора, играх тази игра 3 години играта е много отлична
Бих ѝ дал 5, преди ми харесваше, но когато стартирам игра, тя се изключва, така че това се случва с почти всички ваши игри, очаквайте двете. Имам 1st bed wars и bulid battle
Забавно е, но войните за легло в block man go е най-добрата игра, защото има нови неща!.
Намерих грешка, при която бях заседнал на едно място и ме тъпках там през цялото време, но играта е много добра, точно като game bed wars играта, която вие направихте
Egg Wars Piedzīvojumu spēles fjrp
Харесвам играта от всяка страна, но островите трябваше да са по-далеч от другите ⏳⏳⏳
Правете виж какво искате да изтеглите тук дето изтрий за този Minecraft
Тази игра ме изстреля, когато я заредих, моля, поправете играта си
Обичам тази игра и всички други игри, но става малко скучна след известно време, но все пак забавна. Иска ми се да имат повече игри като тази, но има и други са добри
най-тъпата игра на света
Тази игра е най-добрата, но поддръжката след играта му е влизане на хакер във всеки мач и унищожаване на яйцето в рамките на 1 минута в мача, моля поправете
龍蛋戰爭 冒險 bgwc
умирам толкова много играчи ме убиват и те няма да МЛЪКНЕ😠😠😠😠
Тази игра е страхотна
Тази игра е гадна, защото продължават да ме изритат безрезултатно и много хора ме хакват и контролират и пробват други играчи, които биха направили игра, която е толкова глупава, а създателите също така поставят грешки в играта, така че вие се забивате, не можете да поставяте блокове и някои пъти не мога да се контролираш в играта и някой друг те контролира, но това е от хакери и те ме изхвърлят безрезултатно, освен ако хакерите не се бъркат
Хей, един проблем защо не получавам кубчета, имам нужда, казват ми трябват долари защо като първия е 0,99 0последният е 9,99 И натискам там И казвам, че имаш нужда от долар И аз не е долар, това е кой хакнах играта, за да получа това безплатно кубче, но отнема толкова време И остава само на 0 1 И половината също така не идва защо съм толкова 😔 тъжен тъжен тъжен тъжен тъжен тъжен зона Аз умрях защо И изтривам И отново изтеглих............ И тогава се връщат всички неща едно и също всички неща.. Чао, казвам се Ерам Махмуд кайф годината ми е на 20
Харесвам тази игра, но ВИНАГИ НЕ МИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИГРАЯ PROPEELY. ВСИЧКИ ИГРИ, КОИТО ИГРАХ, НЕКА ДА СЕ ИЗКЛЮЧЯ. ПЪЛНИТЕЛНИ БОКЛУЦИ.
Fern Flower Arcade aut
Препоръчвам ви да не изтегляте тази игра, така че това е игра за заплащане, за да спечелите, а също и за създаване на автоматични реклами, докато тази игра се обръща напълно настрани, докато играете
Много увисна игра, която виси много, сякаш не мога да я играя, автоматично щраква върху бутона за напред и след това пада най-лошата игра някога
Яка игра
Не работи всеки път, когато натисна play, екранът става черен и се връща в главното меню!!!
Това е най-скапана игра
Това е най-тъпата игра на света че че дори не мога да опиша колко е тъпа
Egg Wars Avanture djx
По готино от Minecraft
Брато какво е това защо не мога да вляза на сървъра продължава да казва Ненормална връзка имам висока интернет връзка брато дявол, моля, поправете това веднага!!! и ще го оценя с 5 звезди, може би 100, ако мога
НАЙ-ЯКАТА ИГРА!!!
Здравейте, ще ви кажа нещо, винаги имам нужда от gcubes, но не мога винаги да ми отнема като 60 gcubes на ден, трябва да направите нова актуализация за мечтата на всеки играч, да ги допълните като 1000 gcubes само за един ден и го премахнете и ако има нов играч, така че направете актуализацията да се отваря за новите играчи знам, че това е глупаво, но новите им кажете да направят там gcubes за бъдещето и да премахнат да или не, моля, тогава ще го направя 5 /5 🌟
Много хубава и интересна игра.
Обичам тази игра, но се дразня, когато се опитвам да счупя яйцето
Намирането на Savanna в това е епична игра, нищо не е наред с нея, освен когато сте на път, пише, че се случва в интернет, когато сте на път, така че е добре, ако благодаря, харесва ми, благодаря, моля, дайте ми пет магазин чао
Ужасно управление и механика
Мисля, че тази игра е доста добра, освен че веднъж в играта някой обедини с мен друг отбор и аз трябваше да вляза в тяхната база, не унищожих яйцето им, защото обичам да бъда мил, но моят екип унищожи яйцето, беше мило разочароващо за мен, но хей, те не знаят какво преживях, така че ако някой се обедини с теб, просто върви по течението и си играй с тях, това е всичко, което мога да препоръчам.😄✌😌😊☺😇
Страхотно е, но не за 5☆!
Тази игра е твърде добра. Моля, 🙏🏻 играйте тази игра.